Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zion athletic Western Bay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sawyers passt de bal in één keer door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams rent richting de bal. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zion athletic - Western Bay 1:0

17e minuut.
Sawyers is nu in balbezit. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dawkins de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zion athletic - Western Bay 1:1

22e minuut.
Brown kopt de bal weg. Fuller geeft de bal voor. Ricketts kan de bal niet met de borst controleren. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Busby de bal onder controle te krijgen. Goodison is nu in balbezit. Simpson onderschept slim de pass. Hollis verovert de bal door een tackle van achteren. Hollis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dawkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lowe de bal. Ricketts begaat een overtreding. Ricketts krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hollis rent richting de bal. Hollis probeert naar een medespeler te passen. Ralph heeft problemen om de bal te vangen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Hollis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Messam de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
zion athletic - Western Bay 2:1

39e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison passt de bal in één keer door. Hollis is nu in balbezit. Hollis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis onderschept slim de pass. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis is nu in balbezit. Hollis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zion athletic 35%, Western Bay 65%.
zion athletic - Western Bay 2:1

78e minuut.
Harris met een sublieme pass. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis rent richting de bal. Goodison is nu in balbezit. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zion athletic 38%, Western Bay 62%.
zion athletic - Western Bay 2:1