Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedIyah F.C Celtic Bay
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Williams speelt de bal door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McAnuff krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams probeert naar een medespeler te passen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde passt de bal zonder na te denken. Paal!

32e minuut.
Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Williams rent richting de bal. Williams met een sublieme pass. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde passt de bal in één keer door. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - Celtic Bay 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedIyah F.C 53%, Celtic Bay 47%.
RedIyah F.C - Celtic Bay 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedIyah F.C 48%, Celtic Bay 52%.
RedIyah F.C - Celtic Bay 1:0