Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Lions water house
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Byfield onderschept slim de pass. Byfield met een sublieme pass. Simmonds rent richting de bal. Cargill onderschept slim de pass. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall met een sublieme pass. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett geeft een hoge lob. Marshall kopt de bal weg. Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Lions - water house 1:0

36e minuut.
Byfield onderschept slim de pass. Brown rent richting de bal. Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield draait met de bal, schiet en ... Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Lions - water house 1:1

41e minuut.
Busby passt de bal zonder na te denken. McAnuff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byfield. Byfield krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hayles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met de inworp. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Lions 53%, water house 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Lions - water house 1:1

65e minuut.
Byfield kopt de bal weg. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle passt de bal met de wreef. Byfield is nu in balbezit. Byfield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Byfield passt de bal met de wreef. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal in één keer door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Lions 64%, water house 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Lions - water house 1:1