Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Bay mo bay united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Willams onderschept slim de pass. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Hollis rent richting de bal. Goodison is nu in balbezit. Goodison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - mo bay united 1:0

4e minuut.
Lowe passt de bal in één keer door. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield met een sublieme pass. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Bay - mo bay united 1:1

4e minuut.
Goodison probeert naar een medespeler te passen. Hollis heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Sawyers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Byfield zijn tegenspeler op de grond. Byfield krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe geeft een lange en hoge pass. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett haalt uit met een fantastische trap. Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sinclair raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harris komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett rent richting de bal. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield schiet op doel. Messam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - mo bay united 1:2

27e minuut.
Lowe controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Lowe geeft een lange en hoge pass. Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers met een sublieme pass. Byfield heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - mo bay united 1:3

34e minuut.
Willams probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis onderschept slim de pass. Hollis geeft de bal voor. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hollis rent richting de bal. Goodison rent richting de bal. Hollis rent richting de bal. Goodison rent richting de bal. Goodison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 54%, mo bay united 46%.
Western Bay - mo bay united 1:3

47e minuut.
Hollis met een sublieme pass. Goodison rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass. Hollis onderschept slim de pass. Hollis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sawyers met een snelle inworp. Goodison heeft problemen om de bal te vangen. Goodison passt de bal in één keer door. Hollis rent richting de bal. Hollis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Goodison rent richting de bal. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis is nu in balbezit. Hollis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - mo bay united 2:3

89e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis is nu in balbezit. Hollis passt de bal in één keer door. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 48%, mo bay united 52%.
Western Bay - mo bay united 2:3