Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Manchester van Club team ackeem
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Scarlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marshall. Scarlett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziadie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap. Crawford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ziadie geeft een hoge lob. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Howell de bal. Samuels rent richting de bal. Samuels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Crawford probeert naar een medespeler te passen. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley onderschept slim de pass. Priestley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McDonald de bal. McDonald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 1:0

21e minuut.
Phillips probeert naar een medespeler te passen. Stephenson rent richting de bal. Stephenson passt de bal in één keer door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 2:0

25e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Ziadie geeft een hoge lob. Samuels controleert de bal met de borst. Samuels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 2:1

34e minuut.
Waugh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priestley met een snelle inworp. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Priestley met de inworp. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips geeft de bal voor. Daley is nu in balbezit. Daley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
King is nu in balbezit. Marshall speelt de bal door. Phillips met een sublieme pass. McDonald rent richting de bal. McDonald schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Manchester van Club 42%, team ackeem 58%.
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 3:1

63e minuut.
Ziadie kopt de bal weg. Ziadie heeft problemen om de bal te vangen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Marshall passt de bal met de wreef. McDonald rent richting de bal. McDonald speelt de bal door. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillips geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
King rent richting de bal. King met een sublieme pass. McDonald rent richting de bal. McDonald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 4:1

89e minuut.
Scarlett speelt de bal door. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie speelt de bal door. Scarlett rent richting de bal. Scarlett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Manchester van Club 45%, team ackeem 55%.
Atletico de Manchester van Club - team ackeem 4:1