Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salus strikers Lion Heart FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Howell met een sublieme pass. Hue is nu in balbezit. Marshall rent richting de bal. Hue onderschept slim de pass. Hue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Byfield rent richting de bal. McAnuff verovert de bal door een tackle van achteren. McAnuff met een sublieme pass. Hue is nu in balbezit. Hue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nelson kopt de bal weg. Hue is nu in balbezit. Howell begaat een overtreding. Howell krijgt een gele kaart. Hue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. McAnuff neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell speelt de bal door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salus strikers - Lion Heart FC 1:0

36e minuut.
McAnuff geeft de bal voor. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King geeft de bal voor. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salus strikers - Lion Heart FC 2:0

38e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue passt de bal zonder na te denken. Fuller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hue is nu in balbezit. Hue schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salus strikers 49%, Lion Heart FC 51%.
salus strikers - Lion Heart FC 2:0

50e minuut.
Maddix geeft de bal voor. Hue rent richting de bal. Butler is nu in balbezit. Hue onderschept slim de pass. Hue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nelson passt de bal zonder na te denken. Howell rent richting de bal. Marshall rent richting de bal. McAnuff rent richting de bal. McAnuff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
King is nu in balbezit. King geeft een lange en hoge pass. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Maddix rent richting de bal. Byfield is nu in balbezit. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salus strikers 49%, Lion Heart FC 51%.
salus strikers - Lion Heart FC 2:0