Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHICK V team ackeem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Howell met een snelle inworp. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHICK V - team ackeem 1:0

11e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie is nu in balbezit. McCallum begaat een overtreding. Lisbie roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lisbie kan niet meer verder spelen. Ziadie komt het veld opgelopen.

13e minuut.
McCallum heeft problemen om de bal te vangen. McCallum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Phillips de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Waugh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CHICK V - team ackeem 2:0

15e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett rent richting de bal. Scarlett passt de bal met de wreef. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Johnson geeft de bal voor. Dawkins kopt de bal weg. Butler heeft problemen om de bal te vangen. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lisbie geeft de bal voor. Ziadie kopt de bal weg. Samuels rent richting de bal. Samuels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHICK V - team ackeem 2:1

28e minuut.
Ziadie rent richting de bal. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHICK V - team ackeem 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHICK V 48%, team ackeem 52%.
CHICK V - team ackeem 3:1

56e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Lowe met een snelle inworp. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziadie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHICK V 55%, team ackeem 45%.
CHICK V - team ackeem 3:1