Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrashFC ncu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sewell probeert naar een medespeler te passen. Creary is nu in balbezit. Whitmore rent richting de bal. Creary bereikt de bal nog maar net als eerste. Creary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - ncu 0:1

7e minuut.
Inworp. Hollis met de inworp. Creary is nu in balbezit. Creary schiet op doel. Campbell-Ryce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - ncu 0:2

28e minuut.
Waugh rent richting de bal. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence met een sublieme pass. Fuller is nu in balbezit. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stewart speelt de bal door. Daar is Creary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore is nu in balbezit. Creary rent richting de bal. Creary schiet op doel. Campbell-Ryce bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - ncu 0:3

35e minuut.
Creary verovert de bal door een tackle van achteren. Creary speelt de bal door. Whitmore rent richting de bal. Whitmore schiet op doel. Crawford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Whitmore is nu in balbezit. Whitmore passt de bal in één keer door. Sawyers geeft een hoge lob. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrashFC 68%, ncu 32%.
TrashFC - ncu 0:3

54e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Whitmore is nu in balbezit. Creary is nu in balbezit. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Campbell-Ryce met een harde bal richting middenveld. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller passt de bal in één keer door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - ncu 1:3

79e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner geeft een lange en hoge pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Euell kopt de bal weg. Griffiths verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Fuller rent richting de bal. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Creary probeert de bal met de borst te controleren. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller rent richting de bal. Fuller passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - ncu 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrashFC 36%, ncu 64%.
TrashFC - ncu 2:3

ncu