Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ncu Atletico de Manchester van Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Whitmore geeft de bal voor. Inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Creary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ncu - Atletico de Manchester van Club 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Lisbie de bal. Moore rent richting de bal. Lisbie begaat een overtreding. Moore wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Ralph is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daley. Ralph raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralph met een snel genomen vrije trap. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore rent richting de bal. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hollis geeft de bal voor. Lisbie is nu in balbezit. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore draait met de bal, schiet en ... Crawford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ncu - Atletico de Manchester van Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ncu 46%, Atletico de Manchester van Club 54%.
ncu - Atletico de Manchester van Club 2:0

53e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Creary rent richting de bal. Creary speelt de bal door. Klungelig pakt Whitmore de bal. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lisbie geeft een lange en hoge pass. McDonald rent richting de bal. Whittaker begaat een overtreding. Whittaker krijgt een gele kaart. McDonald raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Whitmore rent richting de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Phillips speelt de bal door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Euell. Euell krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Davis onderschept slim de pass. Davis passt de bal in één keer door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ncu 59%, Atletico de Manchester van Club 41%.
ncu - Atletico de Manchester van Club 2:0
ncu