Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bąrcęløną AGT FC
5-2-3-wing Tactiek YT1
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen average


8e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero rent richting de bal. Borrero geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk geeft een hoge lob. Akimowicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Góngora niet meer kan verder spelen.

19e minuut.
Inworp. Guevara met een snelle inworp. Tomczuk speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:1

20e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski speelt de bal door. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:2

22e minuut.
Tomczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rydzoń de bal. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rydzoń trapt de bal weg van het doel. Głuszczyk kopt de bal weg. Casañas heeft problemen om de bal te vangen. Cisak rent richting de bal. Cisak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:3

27e minuut.
Tomczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een hoge lob. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:4

30e minuut.
Głuszczyk met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Cisak onderschept slim de pass. Cisak geeft een lange en hoge pass. Akimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk passt de bal met de wreef. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 80%, AGT FC 20%.
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:5

55e minuut.
Głuszczyk met de inworp. Tomczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk met een sublieme pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:6

56e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo rent richting de bal. Cisak onderschept slim de pass. Cisak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:7

73e minuut.
Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Pozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:8

76e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft de bal voor. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Cisak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Pozo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wołodyjowski met de inworp. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Wołodyjowski met de inworp. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft de bal voor. Cisak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft een lange en hoge pass. Borrero onderschept slim de pass. Głuszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:9

81e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles met een sublieme pass. Klungelig pakt Guevara de bal. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Głuszczyk met een snelle inworp. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 79%, AGT FC 21%.
FC Bąrcęløną - AGT FC 0:9