Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser Rinat team
4231-full Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
solid Passen hopeless
average Verdedigen weak


5e minuut.
Xuân Thái onderschept slim de pass. Galo rent richting de bal. Gorbacz speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cruzata kopt de bal weg. Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái passt de bal met de wreef. Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Molina rent richting de bal. Stachura onderschept slim de pass. Stachura met een sublieme pass. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gorbacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stachura kopt de bal weg. Przymorski rent richting de bal. Przymorski schiet op doel. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 1:0

26e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán controleert de bal met de borst. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 2:0

28e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal zonder na te denken. Przymorski rent richting de bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Stachura speelt de bal door. Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski passt de bal zonder na te denken. Galo is nu in balbezit. Galo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 3:0

33e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Przymorski rent richting de bal. Przymorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Xuân Thái geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stachura de bal. Stachura passt de bal zonder na te denken. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Acevedo trapt de bal weg van het doel. Stachura kopt de bal weg. Przymorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Román de bal. Galo rent richting de bal. Galo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Galo rent richting de bal. Gorbacz met een sublieme pass. Cruzata is nu in balbezit. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 4:0

44e minuut.
Gorbacz is nu in balbezit. Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cruzata de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 17%, Rinat team 83%.
Enterpriser - Rinat team 5:0

51e minuut.
Jabłczyński speelt de bal door. Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura geeft de bal voor. Galo geeft een lange en hoge pass. Przymorski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 6:0

52e minuut.
Carrazana speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gorbacz met een sublieme pass. Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal zonder na te denken. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Stachura rent richting de bal. Stachura geeft een hoge lob. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo schiet op doel. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 7:0

61e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Gorbacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Linares kan niet meer verder spelen. Montes komt het veld opgelopen. Ronkowski komt het veld opgelopen. Ascuy komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újfalusi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura geeft een lange en hoge pass. Újfalusi is nu in balbezit. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 8:0

69e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski passt de bal met de wreef. Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrazana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Acevedo met een harde bal richting middenveld. Gorbacz heeft problemen om de bal te vangen. Újfalusi is nu in balbezit. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 9:0

76e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Stachura rent richting de bal. Stachura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Újfalusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acevedo met een harde bal richting middenveld. Barreda kopt de bal weg. Újfalusi controleert de bal met de borst. Újfalusi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Acevedo trapt de bal weg. Gorbacz kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi onderschept slim de pass. Újfalusi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Jackson onderschept slim de pass. Met opzet legt Gorbacz zijn tegenspeler op de grond. Gorbacz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ronkowski passt de bal in één keer door. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Újfalusi is nu in balbezit. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gorbacz met een snelle inworp. Klungelig pakt Montes de bal. Reboyar met een sublieme pass. Gorbacz is nu in balbezit. Gorbacz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Rinat team 10:0

90e minuut.
Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronkowski passt de bal in één keer door. Montes rent richting de bal. Gorbacz rent richting de bal. Gorbacz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 14%, Rinat team 86%.
Enterpriser - Rinat team 10:0