Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Chemicals FC Oggun FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Medina kopt de bal weg. Calzadilla probeert de bal met de borst te controleren. Cristóbal begaat een overtreding. Calzadilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montes de Oca wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Arteaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iznaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busquets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Báez rent richting de bal. Báez haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Montes de Oca passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacot speelt de bal door. Klungelig pakt Báez de bal. Báez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - Oggun FC 1:0

42e minuut.
Bacot geeft een lange en hoge pass. Ochoa rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Montes de Oca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Chemicals FC - Oggun FC 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Brene de bal. Cristóbal is nu in balbezit. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez onderschept slim de pass. Báez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Chemicals FC 53%, Oggun FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Chemicals FC - Oggun FC 1:1

54e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal in één keer door. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Chemicals FC 61%, Oggun FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Chemicals FC - Oggun FC 1:1