Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Chemicals FC AGT FC
Normal Tactiek YT1
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten formidable
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Lage rent richting de bal. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz passt de bal met de wreef. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisak is nu in balbezit. Cisak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Busquets rent richting de bal. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Koçyılmaz onderschept slim de pass. Koçyılmaz speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Arango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:1

11e minuut.
Akimowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Gato de bal. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Arango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:2

18e minuut.
Ateş speelt de bal door. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arango trapt de bal weg. Bacot kopt de bal weg. Koçyılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Valverde rent richting de bal. Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk passt de bal zonder na te denken. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:3

25e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak met een sublieme pass. Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk geeft de bal voor. Akimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tomczuk probeert de bal met de borst te controleren. Tomczuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cisak de bal. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cisak probeert de bal met de borst te controleren. Cisak speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel. Arango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:4

34e minuut.
Koçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Cisak rent richting de bal. Cisak passt de bal in één keer door. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:5

35e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koçyılmaz. Koçyılmaz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valverde rent richting de bal. Tomczuk onderschept slim de pass. Tomczuk geeft de bal voor. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:6

37e minuut.
Koçyılmaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lage. Koçyılmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cisak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:7

40e minuut.
Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz passt de bal in één keer door. Cisak is nu in balbezit. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:8

41e minuut.
Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Chemicals FC - AGT FC 0:9

44e minuut.
Akimowicz rent richting de bal. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak geeft een hoge lob. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Chemicals FC 90%, AGT FC 10%.
The Chemicals FC - AGT FC 0:9

50e minuut.
Koçyılmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dutkiewicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Tomczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczuk geeft de bal voor. Gato heeft problemen om de bal te vangen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tomczuk heeft problemen om de bal te vangen. Busquets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dutkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arango met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tomczuk de bal. Tomczuk passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tomczuk kopt de bal weg. Dutkiewicz is nu in balbezit. Akimowicz is nu in balbezit. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Hernández met een snelle inworp. Dutkiewicz rent richting de bal. Cisak geeft een lange en hoge pass. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Bacot probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz rent richting de bal. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Micaletti geeft een hoge lob. Tomczuk rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal in één keer door. Hernández geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Hernández speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Arango trapt de bal weg. Cisak kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gato trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cisak de bal onder controle te krijgen. Cisak geeft een lange en hoge pass. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gato geeft een hoge lob. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Iznaga met een snelle inworp. Busquets rent richting de bal. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández speelt de bal door. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Chemicals FC 76%, AGT FC 24%.
The Chemicals FC - AGT FC 0:9