Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGT FC PentiumBoys
YT1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18
formidable Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Cisak met een snelle inworp. Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 1:0

6e minuut.
Kościuk heeft problemen om de bal te vangen. Kościuk geeft een hoge lob. Akimowicz kopt de bal weg. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak geeft de bal voor. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal zonder na te denken. Joa rent richting de bal. Koçyılmaz onderschept slim de pass. Koçyılmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koçyılmaz rent richting de bal. Panucia rent richting de bal. Panucia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lima de bal. Maestro speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cisak met de inworp. Tomczuk met een sublieme pass. Maestro geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 2:0

31e minuut.
Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 3:0

35e minuut.
Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk met een sublieme pass. Lima probeert de bal aan de voet te houden. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Akimowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Campo de bal. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panucia de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak geeft een hoge lob. Akimowicz kopt de bal weg. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 4:0

44e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campo de bal. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tomczuk kopt de bal weg. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz passt de bal met de wreef. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 13%, PentiumBoys 87%.
AGT FC - PentiumBoys 5:0

49e minuut.
Koçyılmaz onderschept slim de pass. Maestro rent richting de bal. Koçyılmaz rent richting de bal. Maestro rent richting de bal. Maestro geeft een lange en hoge pass. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk geeft de bal voor. Campo kan de bal niet met de borst controleren. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Carrera de bal. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz geeft een hoge lob. Maestro is nu in balbezit. Maestro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Akimowicz onderschept slim de pass. Akimowicz passt de bal in één keer door. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 7:0

55e minuut.
Carrera speelt de bal door. Daar is Proenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lima rent richting de bal. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tomczuk met de inworp. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tomczuk probeert de bal met de borst te controleren. Tomczuk passt de bal in één keer door. Cisak met een sublieme pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cisak geeft de bal voor. Klungelig pakt Panucia de bal. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 8:0

66e minuut.
Tomczuk kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft een hoge lob. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 9:0

67e minuut.
Joa is nu in balbezit. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak speelt de bal door. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Uria speelt de bal door. Tomczuk met een sublieme pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 10:0

74e minuut.
Cisak speelt de bal door. Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Campo met een harde bal richting middenveld. Maestro kopt de bal weg. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Maestro geeft de bal voor. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - PentiumBoys 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 11%, PentiumBoys 89%.
AGT FC - PentiumBoys 11:0