Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andarieles AGT FC
Normal Tactiek YT1
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 44.8
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo rent richting de bal. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tomczuk onderschept slim de pass. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:1

4e minuut.
Cisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena rent richting de bal. Met opzet legt Tomczuk zijn tegenspeler op de grond. Tomczuk krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak passt de bal in één keer door. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:2

10e minuut.
Fumero is nu in balbezit. Fumero passt de bal zonder na te denken. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:3

12e minuut.
Koçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro passt de bal zonder na te denken. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Zapata speelt de bal door. Tomczuk kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Zapata met een harde bal richting middenveld. Arévalo kopt de bal weg. Akimowicz geeft de bal voor. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tomczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camejo de bal. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Zapata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:4

16e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz met een sublieme pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kościuk geeft de bal voor. Maestro kopt de bal weg. Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk geeft een hoge lob. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:5

20e minuut.
Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz kopt de bal weg. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cisak de bal. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:6

24e minuut.
Maestro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena is nu in balbezit. Mena speelt de bal door. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:7

30e minuut.
Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal met de wreef. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:8

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Cisak de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz met een sublieme pass. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Maestro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena rent richting de bal. Tomczuk onderschept slim de pass. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:9

39e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro passt de bal met de wreef. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:10

43e minuut.
Peña probeert de bal met de borst te controleren. Tomczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk geeft een hoge lob. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 78%, AGT FC 22%.
Andarieles - AGT FC 0:11

49e minuut.
Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky speelt de bal door. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:12

53e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Cisak geeft een lange en hoge pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Zapata met een sublieme pass. Tomczuk kopt de bal weg. Daar is Koçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Maestro geeft een hoge lob. Cisak rent richting de bal. Cisak passt de bal in één keer door. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:13

62e minuut.
Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczuk speelt de bal door. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:14

63e minuut.
Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk speelt de bal door. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz met een sublieme pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tejeda trapt de bal weg van het doel. Tomczuk kopt de bal weg. Akimowicz met een sublieme pass. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Cisak kopt de bal weg. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:15

76e minuut.
Fumero probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maestro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:16

82e minuut.
Maestro geeft de bal voor. Klungelig pakt Tejeda de bal. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - AGT FC 0:17

86e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña passt de bal in één keer door. Tomczuk met een sublieme pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Maestro kopt de bal weg. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 87%, AGT FC 13%.
Andarieles - AGT FC 0:17