Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HACKERFC FC Bayern Munich
442 Tactiek The Best
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 44.8
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Akaslan probeert naar een medespeler te passen. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie passt de bal met de wreef. Maire is nu in balbezit. Maire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - FC Bayern Munich 0:1

4e minuut.
Abadie kopt de bal weg. Spiridon controleert de bal met de borst. Akaslan probeert naar een medespeler te passen. Maire is nu in balbezit. Maire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Abadie passt de bal in één keer door. Maire rent richting de bal. Christiaens is nu in balbezit. Maire onderschept slim de pass. Maire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hänzi kopt de bal weg. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Carmenate bereikt de bal nog maar net als eerste. Leslie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesur. Cesur krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cesur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maire is nu in balbezit. Hammes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlahuţă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tenconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kurtlu verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan rent richting de bal. Akaslan probeert naar een medespeler te passen. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel. Tenconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - FC Bayern Munich 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HACKERFC 56%, FC Bayern Munich 44%.
HACKERFC - FC Bayern Munich 0:2

61e minuut.
Abadie is nu in balbezit. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire rent richting de bal. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pszczoła komt het veld opgelopen. De la Rosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HACKERFC 58%, FC Bayern Munich 42%.
HACKERFC - FC Bayern Munich 0:2