Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery Fuerza Roja FC
5-2-2-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vale passt de bal zonder na te denken. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Mannori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Feliú onderschept slim de pass. Feliú passt de bal met de wreef. Vega rent richting de bal. Bajić onderschept slim de pass. Bajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Generati geeft een hoge lob. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Generati bereikt de bal nog maar net als eerste. Generati geeft de bal voor. Klungelig pakt Bajić de bal. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Mannori de bal. Mannori passt de bal in één keer door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vale rent richting de bal. Vale passt de bal met de wreef. Mannori is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Fuerza Roja FC 1:0

32e minuut.
Alvarado met de inworp. Generati rent richting de bal. Alba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alba krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mannori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Fuerza Roja FC 2:0

39e minuut.
Rodríguez Córdoba onderschept slim de pass. Rodríguez Córdoba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Feliú de bal onder controle te krijgen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mannori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 32%, Fuerza Roja FC 68%.
Mystery - Fuerza Roja FC 2:0

48e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Fuerza Roja FC 3:0

57e minuut.
Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faure is nu in balbezit. Bajić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bajić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bajić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Toski is nu in balbezit. Alba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toski met een snel genomen vrije trap. Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori verovert de bal door een tackle van achteren. Mannori geeft een hoge lob. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Generati onderschept slim de pass. Generati passt de bal in één keer door. Mannori met een sublieme pass. Generati rent richting de bal. Generati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Faure de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wołczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wołczyk geeft een hoge lob. Vega rent richting de bal. Mannori onderschept slim de pass. Mannori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Fuerza Roja FC 4:0

85e minuut.
Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega is nu in balbezit. Mannori maakt een afschuwelijke overtreding. Mannori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 37%, Fuerza Roja FC 63%.
Mystery - Fuerza Roja FC 4:0