Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy Mystery
Delanteros Tactiek 5-2-2-1
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 31.6
outstanding Schieten average
average Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla is nu in balbezit. Generati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobadilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 1:0

7e minuut.
Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori rent richting de bal. Parizotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mannori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Štrkalj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Štrkalj bokst de bal weg.

11e minuut.
Darcourt met een sublieme pass. Dalea kan de bal niet met de borst controleren. Dalea geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Birse de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Răscanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Darcourt geeft de bal voor. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Răscanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 2:0

22e minuut.
Dalea rent richting de bal. Duménigo rent richting de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 3:0

28e minuut.
Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk speelt de bal door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. Răscanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 4:0

29e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo passt de bal in één keer door. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mihuţ kopt de bal weg. Wołczyk is nu in balbezit. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bobadilla met de inworp. Generati is nu in balbezit. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 5:0

34e minuut.
Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wołczyk is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 6:0

42e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Birse de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 22%, Mystery 78%.
Cuban Soccer Academy - Mystery 6:0

49e minuut.
Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 7:0

54e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobadilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 8:0

68e minuut.
Mannori bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ortiz controleert de bal met de borst. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch maakt een afschuwelijke overtreding. Błoch krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toski verovert de bal door een tackle van achteren. Toski probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een hoge lob. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Răscanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Mystery 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 35%, Mystery 65%.
Cuban Soccer Academy - Mystery 9:0