Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve Fuerza Roja FC
442 mia Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen poor


4e minuut.
Faure geeft de bal voor. Inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 1:0

6e minuut.
Życki passt de bal zonder na te denken. Eto rent richting de bal. Eto geeft een lange en hoge pass. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 2:0

7e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola verovert de bal door een tackle van achteren. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzicarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pizzicarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Feliú geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 3:0

11e minuut.
Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean passt de bal zonder na te denken. Tucki rent richting de bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faure is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 4:0

12e minuut.
Feliú rent richting de bal. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Vega is nu in balbezit. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Tucki passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 5:0

16e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tucki neemt de hoekschop. Ciucean krijgt zijn hoofd ertegen. Carrasco kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ponce rent richting de bal. Pizzicarola onderschept slim de pass. Pizzicarola passt de bal zonder na te denken. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft een lange en hoge pass. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola geeft een lange en hoge pass. Ciucean springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus speelt de bal door. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 6:0

42e minuut.
Vega kan de bal niet met de borst controleren. Tucki onderschept slim de pass. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 30%, Fuerza Roja FC 70%.
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 6:0

61e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milián de bal. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Eto speelt de bal door. Ciucean rent richting de bal. Carrasco is nu in balbezit. Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tucki passt de bal met de wreef. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciucean de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pizzicarola neemt de hoekschop. Vega kopt de bal weg. Daar is Milián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milián is nu in balbezit. Milián geeft een lange en hoge pass. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ponce rent richting de bal. Madgearu onderschept slim de pass. Madgearu speelt de bal door. Pizzicarola rent richting de bal. Pizzicarola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Faure geeft een hoge lob. Inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 27%, Fuerza Roja FC 73%.
Sporting de La Nueve - Fuerza Roja FC 6:0