Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians e famemgo FC Joomla
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Oquendo kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartolomé wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rios rent richting de bal. Bartolomé onderschept slim de pass. Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Veigas is nu in balbezit. Veigas speelt de bal door. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - FC Joomla 1:0

38e minuut.
Marante rent richting de bal. Marante met een sublieme pass. Rios rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 43%, FC Joomla 57%.
corinthians e famemgo - FC Joomla 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Veigas verovert de bal door een tackle van achteren. Veigas geeft de bal voor. Klungelig pakt Duarte de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
corinthians e famemgo - FC Joomla 1:1

83e minuut.
Socarrás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey met een sublieme pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Vélez trapt de bal weg van het doel. Guedes kopt de bal weg. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 35%, FC Joomla 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
corinthians e famemgo - FC Joomla 1:1