Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery Sporting de La Nueve
5-2-2-1 Tactiek 442 mia
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 41.7
average Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Treder geeft een lange en hoge pass. Tucki kopt de bal weg. Błoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori verovert de bal door een tackle van achteren. Mannori speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Błoch speelt de bal door. Obositu is nu in balbezit. Obositu geeft de bal voor. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Obositu probeert naar een medespeler te passen. Tucki rent richting de bal. Met opzet legt Yiğitarslanoğlu zijn tegenspeler op de grond. Yiğitarslanoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 51%, Sporting de La Nueve 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mystery - Sporting de La Nueve 0:0

53e minuut.
Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toski de bal. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek rent richting de bal. Bozzo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bozzo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale probeert naar een medespeler te passen. Treder rent richting de bal. Bajić onderschept slim de pass. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Sporting de La Nueve 1:0

74e minuut.
Błoch geeft de bal voor. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft de bal voor. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Generati geeft een lange en hoge pass. Bajić is nu in balbezit. Met opzet legt Obositu zijn tegenspeler op de grond. Obositu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Ciucean is nu in balbezit. Generati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Generati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 45%, Sporting de La Nueve 55%.
Mystery - Sporting de La Nueve 1:0