Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerza Roja FC Cuban Soccer Academy
Normal Tactiek Delanteros
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.5
unsatisfactory Schieten incredible
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:1

4e minuut.
Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana geeft de bal voor. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:2

6e minuut.
Mihuţ met de inworp. Urzică rent richting de bal. Urzică speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob. Paal! Duménigo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:3

7e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Urzică onderschept slim de pass. Urzică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:4

10e minuut.
Santana geeft de bal voor. Bobadilla kopt de bal weg. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:5

14e minuut.
Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Faure probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobadilla zal de hoekschop nemen. Santana kan de bal niet met de borst controleren. Santana haalt uit met een fantastische trap. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Faure probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobadilla neemt de hoekschop. Santana springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lemus geeft een hoge lob. Trillo rent richting de bal. Trillo geeft een hoge lob. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:6

19e minuut.
Urzică met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo passt de bal zonder na te denken. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobadilla neemt de hoekschop. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:7

23e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Mihuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Mihuţ met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Spinosa kopt de bal weg. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Milián rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:8

25e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:9

26e minuut.
Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een lange en hoge pass. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:10

30e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een hoge lob. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. Spinosa kopt de bal weg. Urzică met een sublieme pass. Santana kan de bal niet met de borst controleren. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Trillo rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Santana kan de bal niet met de borst controleren. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Machado trapt de bal weg van het doel. Darcourt kopt de bal weg. Bobadilla rent richting de bal. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Darcourt de bal. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohl geeft een lange en hoge pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo geeft de bal voor. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:11

43e minuut.
Lemus geeft een hoge lob. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal zonder na te denken. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:12

44e minuut.
Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla passt de bal met de wreef. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 83%, Cuban Soccer Academy 17%.
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:12

46e minuut.
Spinosa is nu in balbezit. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:13

47e minuut.
Iser passt de bal in één keer door. Carrasco rent richting de bal. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo schiet op doel. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:14

48e minuut.
Iser met een sublieme pass. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo onderschept slim de pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Trillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzică geeft de bal voor. Milián heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Urzică speelt de bal door. Klungelig pakt Duménigo de bal. Carrasco maakt een afschuwelijke overtreding. Duménigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urzică wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:15

59e minuut.
Duménigo onderschept slim de pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:16

63e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Santana is nu in balbezit. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:17

66e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Milián rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:18

67e minuut.
Klungelig pakt Iser de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:19

69e minuut.
Urzică speelt de bal door. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt geeft een hoge lob. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Machado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:20

71e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică geeft de bal voor. Klungelig pakt Vega de bal. Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:21

72e minuut.
Iser met een sublieme pass. Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobadilla neemt de hoekschop. Klungelig pakt Santana de bal. Santana geeft de bal voor. Duménigo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machado met een harde bal richting middenveld. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Paal! Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:22

78e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla geeft de bal voor. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:23

80e minuut.
Mihuţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Urzică de bal. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Duménigo probeert de bal met de borst te controleren. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana probeert naar een medespeler te passen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:24

86e minuut.
Santana passt de bal met de wreef. Urzică is nu in balbezit. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Duménigo de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Urzică rent richting de bal. Urzică geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Machado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 88%, Cuban Soccer Academy 12%.
Fuerza Roja FC - Cuban Soccer Academy 0:25