Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians e famemgo Habana FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango met een sublieme pass. Tascón rent richting de bal. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Drigs is nu in balbezit. Drigs passt de bal met de wreef. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drigs rent richting de bal. Drigs met een sublieme pass. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ... Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Habana FC 0:1

21e minuut.
Tascón rent richting de bal. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes rent richting de bal. Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 55%, Habana FC 45%.
corinthians e famemgo - Habana FC 0:1

60e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Lima met een snelle inworp. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft de bal voor. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal met de wreef. Arango probeert naar een medespeler te passen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lima passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 55%, Habana FC 45%.
corinthians e famemgo - Habana FC 0:1