Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Holguin FC Mystery
Normal Tactiek Tactica4
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 37
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Borrero kopt de bal weg. Daar is Bereszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:1

4e minuut.
Zala kopt de bal weg. Borrero is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:2

5e minuut.
Iser is nu in balbezit. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala speelt de bal door. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński geeft een lange en hoge pass. Iser is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zala probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Estrada probeert de bal aan de voet te houden. Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Collazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński onderschept slim de pass. Bereszyński passt de bal in één keer door. Zala is nu in balbezit. Zala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Santander probeert naar een medespeler te passen. Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński schiet op doel. Collazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cuzino geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Zala is nu in balbezit. Zala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:3

40e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Bozzo geeft een lange en hoge pass. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:4

45e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Hermoso rent richting de bal. Hermoso passt de bal in één keer door. Zala is nu in balbezit. Zala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 78%, Mystery 22%.
Real Holguin FC - Mystery 0:4

49e minuut.
Cuzino geeft een lange en hoge pass. Terzo rent richting de bal. Met opzet legt Iser zijn tegenspeler op de grond. Terzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Borrero geeft een lange en hoge pass. Saukkonen kopt de bal weg. Terzo rent richting de bal. Terzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:5

56e minuut.
Hermoso heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bereszyński speelt de bal door. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu schiet op doel. Collazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collazo probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Zala onderschept slim de pass. Zala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Zala rent richting de bal. Zala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torres de bal. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Mystery 0:6

68e minuut.
Bozzo passt de bal in één keer door. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bozzo geeft een hoge lob. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala speelt de bal door. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bozzo kopt de bal weg. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bereszyński de bal onder controle te krijgen. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bereszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Terzo de bal. Terzo met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 81%, Mystery 19%.
Real Holguin FC - Mystery 0:6