Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy FC Joomla
Delanteros Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 16.1
outstanding Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Concepción rent richting de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Dalea rent richting de bal. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 1:0

3e minuut.
Dalea passt de bal in één keer door. Biçici rent richting de bal. Biçici passt de bal met de wreef. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 2:0

6e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Duarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobadilla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 3:0

6e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea draait met de bal, schiet en ... Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 4:0

7e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Inworp. Biçici met een snelle inworp. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 5:0

10e minuut.
Biçici met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 6:0

12e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Concepción probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Spinosa met een snelle inworp. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ met een sublieme pass. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tussen onderschept slim de pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 7:0

17e minuut.
Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Darcourt rent richting de bal. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 8:0

20e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen geeft een hoge lob. Duarte is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Almarales kopt de bal weg. Darcourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 8:1

24e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Spinosa kopt de bal weg. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt geeft de bal voor. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea speelt de bal door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 9:1

29e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Vélez bokst de bal weg. Biçici geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Palma kan de bal niet met de borst controleren. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tussen speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 16%, FC Joomla 84%.
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 10:1

47e minuut.
Almarales met een sublieme pass. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vélez bokst de bal weg. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 11:1

50e minuut.
Tussen speelt de bal door. Biçici is nu in balbezit. Biçici passt de bal zonder na te denken. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 12:1

51e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen met een sublieme pass. Mihuţ speelt de bal door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vélez trapt de bal weg van het doel. Oquendo kopt de bal weg. Klungelig pakt Palma de bal. Biçici is nu in balbezit. Biçici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 13:1

56e minuut.
Klungelig pakt Socarrás de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 14:1

58e minuut.
Dalea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihuţ de bal. Mihuţ geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici is nu in balbezit. Biçici geeft de bal voor. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 15:1

66e minuut.
Biçici onderschept slim de pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 16:1

67e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea geeft de bal voor. Duarte probeert de bal aan de voet te houden. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mihuţ heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ met een sublieme pass. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 17:1

77e minuut.
Darcourt met de inworp. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft een hoge lob. Dalea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

81e minuut.
Dalea rent richting de bal. Mihuţ rent richting de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 18:1

83e minuut.
Mihuţ geeft een hoge lob. Bermúdez kopt de bal weg. Klungelig pakt Oquendo de bal. Biçici rent richting de bal. Biçici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Bobadilla rent richting de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 19:1

87e minuut.
Trillo kopt de bal weg. Mihuţ heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 21%, FC Joomla 79%.
Cuban Soccer Academy - FC Joomla 19:1