Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Joomla Cuban Soccer Academy
Normal Tactiek Delanteros
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:1

3e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Boaventura rent richting de bal. Boaventura passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Santana springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal in één keer door. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla schiet op doel. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:2

16e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana geeft een hoge lob. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Malcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura geeft een hoge lob. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:3

18e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal met de wreef. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vélez trapt de bal weg van het doel. Tussen kopt de bal weg. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Dupotey probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Malcher met de inworp. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo speelt de bal door. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Vélez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:4

27e minuut.
Duménigo passt de bal zonder na te denken. Daar is Boaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boaventura passt de bal zonder na te denken. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Parizotto geeft een hoge lob. Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rios is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:5

33e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:6

35e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:7

38e minuut.
Tussen passt de bal met de wreef. Boaventura probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palma. Palma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Joomla 77%, Cuban Soccer Academy 23%.
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:7

48e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Santana geeft een lange en hoge pass. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malcher zal de hoekschop nemen. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duarte kopt de bal weg. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:8

54e minuut.
Rios probeert de bal met de borst te controleren. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duménigo de bal onder controle te krijgen. Duménigo geeft de bal voor. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:9

59e minuut.
Duménigo met een sublieme pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:10

61e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher geeft een lange en hoge pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:11

63e minuut.
Tussen geeft een hoge lob. Boaventura rent richting de bal. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:12

70e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobadilla neemt de hoekschop. Duménigo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Boaventura speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:13

74e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:14

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vélez niet meer kan verder spelen. Montoya komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Almarales speelt de bal door. Inworp. Spinosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malcher met een sublieme pass. Bobadilla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Joomla 81%, Cuban Soccer Academy 19%.
FC Joomla - Cuban Soccer Academy 0:14