Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Holguin FC Fuerza Roja FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Alba passt de bal in één keer door. Iser heeft problemen om de bal te vangen. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap. Collazo bokst de bal weg.

9e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. Iser rent richting de bal. Iser schiet op doel. Collazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Fuerza Roja FC 0:1

13e minuut.
Milián is nu in balbezit. Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Vega is nu in balbezit. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 46%, Fuerza Roja FC 54%.
Real Holguin FC - Fuerza Roja FC 0:1

48e minuut.
Iser rent richting de bal. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alba raakt geblesseerd tijdens het duel. Feliú komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hermoso passt de bal zonder na te denken. Tamayo rent richting de bal. Tamayo haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Hermoso is nu in balbezit. Tamayo is nu in balbezit. Tamayo schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Hermoso controleert de bal met de borst. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba met een sublieme pass. Iser rent richting de bal. Iser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Fuerza Roja FC 0:2

72e minuut.
Klungelig pakt Milián de bal. Santana is nu in balbezit. Milián is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft een hoge lob. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 57%, Fuerza Roja FC 43%.
Real Holguin FC - Fuerza Roja FC 0:2