Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery corinthians e famemgo
Tactica4 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.3
adequate Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzo speelt de bal door. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - corinthians e famemgo 1:0

7e minuut.
Zala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zala rent richting de bal. Zala draait met de bal, schiet en ... Tejerina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lenoir onderschept slim de pass. Lenoir geeft de bal voor. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński schiet op doel. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - corinthians e famemgo 2:0

12e minuut.
Błoch rent richting de bal. Błoch geeft een hoge lob. Inworp. Chávez met de inworp. Veigas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Zala verovert de bal door een tackle van achteren. Zala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - corinthians e famemgo 3:0

23e minuut.
Clemente rent richting de bal. Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo passt de bal in één keer door. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Saukkonen onderschept slim de pass. Saukkonen geeft de bal voor. Bozzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 38%, corinthians e famemgo 62%.
Mystery - corinthians e famemgo 3:0

46e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Zala is nu in balbezit. Zala passt de bal in één keer door. Bozzo rent richting de bal. Bozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - corinthians e famemgo 4:0

51e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo met een sublieme pass. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - corinthians e famemgo 5:0

65e minuut.
Daar is Terzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzo geeft de bal voor. Marante is nu in balbezit. Zala verovert de bal door een tackle van achteren. Zala haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marante kopt de bal weg. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bozzo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Terzo passt de bal met de wreef. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Bereszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 13%, corinthians e famemgo 87%.
Mystery - corinthians e famemgo 5:0