Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habana FC Mystery
Normal Tactiek Tactica4
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Bereszyński passt de bal met de wreef. Lenoir rent richting de bal. Lenoir passt de bal in één keer door. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Błoch geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Zala de bal onder controle te krijgen. Zala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:1

16e minuut.
Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Terzo rent richting de bal. Terzo passt de bal in één keer door. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo geeft een hoge lob. Tejerina probeert de bal aan de voet te houden. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zala kopt de bal weg. Terzo probeert de bal aan de voet te houden. Terzo geeft een hoge lob. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Góngora is nu in balbezit. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo passt de bal in één keer door. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Zala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zala speelt de bal door. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alcalá trapt de bal weg. Terzo kopt de bal weg. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Terzo is nu in balbezit. Daar is Terzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzo geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 68%, Mystery 32%.
Habana FC - Mystery 0:2

57e minuut.
Lenoir kopt de bal weg. Zala rent richting de bal. Zala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:3

65e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Terzo is nu in balbezit. Tejerina is nu in balbezit. Zala verovert de bal door een tackle van achteren. Zala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:4

70e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzo is nu in balbezit. Terzo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:5

78e minuut.
Arango geeft een hoge lob. Santander is nu in balbezit. Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alejo is nu in balbezit. Bereszyński onderschept slim de pass. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:6

88e minuut.
Zala is nu in balbezit. Zala passt de bal in één keer door. Daar is Bereszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Mystery 0:7

90e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala rent richting de bal. Zala geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 74%, Mystery 26%.
Habana FC - Mystery 0:7