Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery Habana FC
5-2-2-1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Saukkonen met de inworp. Drigs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borończyk. Borończyk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora passt de bal in één keer door. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Lenoir rent richting de bal. Lenoir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs speelt de bal door. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lenoir rent richting de bal. Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir onderschept slim de pass. Lenoir draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Habana FC 1:0

25e minuut.
Santander geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Habana FC 2:0

29e minuut.
Santander onderschept slim de pass. Santander geeft een lange en hoge pass. Tejerina heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander passt de bal zonder na te denken. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir draait met de bal, schiet en ... Alejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wong speelt de bal door. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nápoles trapt de bal weg. Santander kopt de bal weg. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Habana FC 3:0

40e minuut.
Saukkonen rent richting de bal. Saukkonen speelt de bal door. Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir draait met de bal, schiet en ... Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Habana FC 4:0

42e minuut.
Wong rent richting de bal. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander speelt de bal door. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Lenoir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenoir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Nápoles trapt de bal weg van het doel. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 26%, Habana FC 74%.
Mystery - Habana FC 4:0

54e minuut.
Borończyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bozzo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Wong rent richting de bal. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander met een sublieme pass. Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango rent richting de bal. Lenoir onderschept slim de pass. Lenoir draait met de bal, schiet en ... Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Toscano rent richting de bal. Saukkonen onderschept slim de pass. Saukkonen geeft een hoge lob. Lenoir probeert de bal aan de voet te houden. Lenoir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wong geeft de bal voor. Góngora rent richting de bal. Bozzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozzo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Drigs rent richting de bal. Bozzo onderschept slim de pass. Bozzo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Yiğitarslanoğlu met een snelle inworp. Saukkonen rent richting de bal. Saukkonen passt de bal zonder na te denken. Bozzo is nu in balbezit. Bozzo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 30%, Habana FC 70%.
Mystery - Habana FC 4:0