Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy Real Holguin FC
Delanteros Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 16.2
wonderbaarlijk Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Spinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinosa geeft een lange en hoge pass. Dalea kopt de bal weg. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 1:0

3e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo passt de bal met de wreef. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Boaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Boaventura geeft de bal voor. Dalea kopt de bal weg. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Boaventura passt de bal met de wreef. Duménigo heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boaventura geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 2:0

15e minuut.
Trillo onderschept slim de pass. Trillo passt de bal zonder na te denken. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 3:0

18e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Duménigo heeft problemen om de bal te vangen. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 4:0

22e minuut.
Hermoso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malcher met een snelle inworp. Boaventura rent richting de bal. Boaventura geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 5:0

25e minuut.
Boaventura geeft een hoge lob. Dalea is nu in balbezit. Boaventura rent richting de bal. Boaventura geeft een lange en hoge pass. Duménigo springt en kopt de bal. Collazo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boaventura probeert naar een medespeler te passen. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher passt de bal in één keer door. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 6:0

29e minuut.
Boaventura is nu in balbezit. Boaventura passt de bal met de wreef. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Borrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 7:0

33e minuut.
Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla met een sublieme pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boaventura met een sublieme pass. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 8:0

44e minuut.
Dalea probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla met een sublieme pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobadilla neemt de hoekschop. Dalea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 9:0

45e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura rent richting de bal. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo geeft een hoge lob. Dalea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 24%, Real Holguin FC 76%.
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 10:0

47e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Malcher passt de bal met de wreef. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura geeft een hoge lob. Duménigo krijgt zijn hoofd ertegen. Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Duménigo rent richting de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 11:0

52e minuut.
Bobadilla met een snelle inworp. Boaventura is nu in balbezit. Faure legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boaventura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boaventura legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Collazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 12:0

54e minuut.
Boaventura is nu in balbezit. Boaventura passt de bal zonder na te denken. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 13:0

60e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Boaventura rent richting de bal. Boaventura passt de bal met de wreef. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Collazo bokst de bal weg.

63e minuut.
Boaventura rent richting de bal. Boaventura passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Collazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 14:0

70e minuut.
Trillo geeft de bal voor. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso begaat een overtreding. Hermoso krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 15:0

75e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo rent richting de bal. Dalea is nu in balbezit. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 16:0

81e minuut.
Dalea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Borrero rent richting de bal. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 17:0

84e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Malcher geeft een hoge lob. Dalea geeft de bal voor. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Malcher passt de bal in één keer door. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 14%, Real Holguin FC 86%.
Cuban Soccer Academy - Real Holguin FC 17:0