Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve corinthians e famemgo
442 mia Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
36% Spel op eigen helft 64%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dragóner geeft een lange en hoge pass. Guedes is nu in balbezit. Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Tucki speelt de bal door. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel. Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chyłek met een sublieme pass. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tucki de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 1:0

10e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Tucki onderschept slim de pass. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pizzicarola met een snelle inworp. Tucki is nu in balbezit. Tucki geeft de bal voor. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guedes heeft problemen om de bal te vangen. Obositu met een sublieme pass. Ciucean rent richting de bal. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 2:0

18e minuut.
Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Tejerina met een sublieme pass. Pizzicarola kopt de bal weg. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dumitraşcu geeft een hoge lob. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Treder rent richting de bal. Treder geeft de bal voor. Clemente kopt de bal weg. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Madgearu speelt de bal door. Tucki rent richting de bal. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 3:0

31e minuut.
Tucki onderschept slim de pass. Tucki met een sublieme pass. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 4:0

33e minuut.
Feliú trapt de bal weg van het doel. Chyłek kopt de bal weg. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chyłek verovert de bal door een tackle van achteren. Chyłek speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 34%, corinthians e famemgo 66%.
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 5:0

52e minuut.
Tejerina trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chyłek kopt de bal weg. Daar is Bartolomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Arango met een sublieme pass. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tucki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ciucean rent richting de bal. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 6:0

64e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima passt de bal met de wreef. Chyłek geeft de bal voor. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Tejerina trapt de bal weg van het doel. Obositu kopt de bal weg. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tejerina trapt de bal weg van het doel. Pizzicarola controleert de bal met de borst. Pizzicarola probeert naar een medespeler te passen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pizzicarola zal de hoekschop nemen. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Madgearu met een sublieme pass. Obositu is nu in balbezit. Clemente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clemente krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Marante geeft de bal voor. Inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Pizzicarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola passt de bal met de wreef. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 38%, corinthians e famemgo 62%.
Sporting de La Nueve - corinthians e famemgo 7:0