Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Joomla Mystery
Normal Tactiek Tactica4
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Terzo passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala draait met de bal, schiet en ... Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Terzo probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Mystery 0:1

12e minuut.
Yiğitarslanoğlu schiet op doel. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bereszyński zal de hoekschop nemen. Yiğitarslanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yiğitarslanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Duarte met een harde bal richting middenveld. Zala kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Mystery 0:2

29e minuut.
Terzo onderschept slim de pass. Terzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Mystery 0:3

36e minuut.
Daar is Socarrás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Terzo geeft de bal voor. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Mystery 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Joomla 85%, Mystery 15%.
FC Joomla - Mystery 0:4

47e minuut.
Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir geeft een lange en hoge pass. Zala geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zala met een snelle inworp. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo geeft een hoge lob. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zala passt de bal in één keer door. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenoir geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu schiet op doel. Vélez bokst de bal weg.

63e minuut.
Lenoir kopt de bal weg. Klungelig pakt Duarte de bal. Zala is nu in balbezit. Zala haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslanoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bermúdez de bal onder controle te krijgen. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Terzo heeft problemen om de bal te vangen. Terzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Joomla - Mystery 0:5

75e minuut.
Concepción met een sublieme pass. Saukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios geeft een hoge lob. Saukkonen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zala geeft de bal voor. Terzo is nu in balbezit. Concepción is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Joomla 74%, Mystery 26%.
FC Joomla - Mystery 0:5