Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians e famemgo Cuban Soccer Academy
Normal Tactiek Delanteros
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten incredible
poor Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Santana probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dalea probeert de bal aan de voet te houden. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft de bal voor. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:1

15e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo met een sublieme pass. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:2

18e minuut.
Dalea probeert de bal met de borst te controleren. Guedes is nu in balbezit. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea schiet op doel. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:3

19e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Tejerina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:4

20e minuut.
Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marante de bal. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:5

21e minuut.
Arango is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:6

24e minuut.
Tussen passt de bal zonder na te denken. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duménigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santana zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:7

34e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hohl passt de bal in één keer door. Duménigo met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:8

44e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal zonder na te denken. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:9

45e minuut.
Santana speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 82%, Cuban Soccer Academy 18%.
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:9

47e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo geeft de bal voor. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Feliú met een harde bal richting middenveld. Bobadilla probeert de bal met de borst te controleren. Bobadilla speelt de bal door. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Malcher speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Tejerina met een sublieme pass. Malcher kopt de bal weg. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:10

57e minuut.
Malcher speelt de bal door. Duménigo kan de bal niet met de borst controleren. Duménigo passt de bal in één keer door. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:11

62e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal in één keer door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:12

62e minuut.
Díaz passt de bal in één keer door. Inworp. Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duménigo controleert de bal met de borst. Tejerina bokst de bal weg. Duménigo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:13

64e minuut.
Duménigo kopt de bal weg. Klungelig pakt Guedes de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. De bal raakt de paal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:14

67e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guedes de bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo passt de bal in één keer door. Malcher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:15

72e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Malcher met een snelle inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Santana kan niet meer verder spelen. Boaventura komt het veld opgelopen. Dalea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:16

77e minuut.
Tussen speelt de bal door. Boaventura rent richting de bal. Boaventura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:17

80e minuut.
Boaventura geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft een hoge lob. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Malcher kopt de bal weg. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:18

86e minuut.
Spinosa rent richting de bal. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher geeft een lange en hoge pass. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:19

88e minuut.
Boaventura geeft een hoge lob. Bobadilla geeft een hoge lob. Duménigo rent richting de bal. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:20

89e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal in één keer door. Chávez is nu in balbezit. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 81%, Cuban Soccer Academy 19%.
corinthians e famemgo - Cuban Soccer Academy 0:20