Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papá y Nené Machanical Orange
PANDINGO Tactiek MACH 53W1-3B
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 27
average Schieten weak
poor Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Banasik is nu in balbezit. Banasik geeft de bal voor. Lazukić met een sublieme pass. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen schiet op doel. Roque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Coldani passt de bal met de wreef. Koch-Hansen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bello. Koch-Hansen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintana wilt de vrije trap nemen. Roque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Paz rent richting de bal. Paz passt de bal in één keer door. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zduński passt de bal zonder na te denken. Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal zonder na te denken. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen draait met de bal, schiet en ... Roque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willis komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana speelt de bal door. Koch-Hansen rent richting de bal. Koch-Hansen schiet op doel. Roque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 34%, Machanical Orange 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papá y Nené - Machanical Orange 0:0

80e minuut.
Zduński rent richting de bal. Zduński met een sublieme pass. Koch-Hansen rent richting de bal. Koch-Hansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - Machanical Orange 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 27%, Machanical Orange 73%.
Papá y Nené - Machanical Orange 1:0