Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Rafa LAP TEAM
Normal Tactiek LAP
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mirabal onderschept slim de pass. Mirabal geeft de bal voor. Lage rent richting de bal. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo draait met de bal, schiet en ... Hidalgo bokst de bal weg. Klungelig pakt Baños de bal. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - LAP TEAM 0:1

6e minuut.
Paneque onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torriente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal met de wreef. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - LAP TEAM 0:2

27e minuut.
Varela is nu in balbezit. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Amandio rent richting de bal. Amandio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Armas trapt de bal weg. Campo kopt de bal weg. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Armas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Amandio rent richting de bal. Amandio passt de bal in één keer door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Segura rent richting de bal. Paneque is nu in balbezit. Paneque geeft een hoge lob. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - LAP TEAM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 52%, LAP TEAM 48%.
FC-Rafa - LAP TEAM 0:3

48e minuut.
Lage is nu in balbezit. Lage geeft een lange en hoge pass. Paneque kopt de bal weg. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt is nu in balbezit. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Armas trapt de bal weg. Campo kopt de bal weg. Bahr probeert de bal aan de voet te houden. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paz probeert naar een medespeler te passen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños probeert naar een medespeler te passen. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo schiet op doel. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 59%, LAP TEAM 41%.
FC-Rafa - LAP TEAM 0:3