Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM FC-Rafa
LAP Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Tussen rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Paneque begaat een overtreding. Paneque krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Betancourt is nu in balbezit. Bahr onderschept slim de pass. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC-Rafa 0:1

11e minuut.
Baños geeft een hoge lob. Paz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montero. Paz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Murillo controleert de bal met de borst. Paz rent richting de bal. Mirabal rent richting de bal. Mirabal schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lage geeft de bal voor. Bahr kopt de bal weg. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo schiet op doel. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 48%, FC-Rafa 52%.
LAP TEAM - FC-Rafa 0:1

48e minuut.
Segura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baños. Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. Segura met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sarduy de bal. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Bahr de bal. Darcourt is nu in balbezit. Bahr verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sarduy kopt de bal weg. Bahr is nu in balbezit. Bahr geeft de bal voor. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Baños rent richting de bal. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Paz passt de bal in één keer door. Bartumeo met een sublieme pass. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAP TEAM - FC-Rafa 1:1

79e minuut.
Bahr passt de bal met de wreef. Almeida rent richting de bal. Almeida geeft de bal voor. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Armas trapt de bal weg van het doel. Zapata controleert de bal met de borst. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque geeft een hoge lob. Baños geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Paz is nu in balbezit. Paz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 36%, FC-Rafa 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAP TEAM - FC-Rafa 1:1