Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayamo FC-Camaguey-FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal met de wreef. Daar is Labra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - FC-Camaguey-FC 1:0

28e minuut.
Aviles kopt de bal weg. Cooper speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... Iznaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - FC-Camaguey-FC 2:0

30e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado met een sublieme pass. Rofes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas onderschept slim de pass. Zayas speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Prado kopt de bal weg. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano probeert naar een medespeler te passen. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Daar is Vélez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vélez passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... Iznaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Aviles geeft de bal voor. Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 39%, FC-Camaguey-FC 61%.
Bayamo - FC-Camaguey-FC 2:0

54e minuut.
Iznaga met een harde bal richting middenveld. Toscano rent richting de bal. Busquets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busquets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 42%, FC-Camaguey-FC 58%.
Bayamo - FC-Camaguey-FC 2:0