Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM Papá y Nené
LAP Tactiek PANDINGO
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen very good


15e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sarduy de bal onder controle te krijgen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Armas bokst de bal weg. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cortez speelt de bal door. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz speelt de bal door. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo draait met de bal, schiet en ... Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - Papá y Nené 1:0

24e minuut.
Paneque geeft de bal voor. Jannasch rent richting de bal. Jannasch geeft de bal voor. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cortez speelt de bal door. Zdolski rent richting de bal. Baños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baños krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 67%, Papá y Nené 33%.
LAP TEAM - Papá y Nené 1:0

49e minuut.
Bahr rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez passt de bal met de wreef. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana is nu in balbezit. Bahr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahr krijgt een gele kaart. Quintana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski schiet op doel. Armas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAP TEAM - Papá y Nené 1:1

66e minuut.
Sarduy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lazukić met een snelle inworp. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - Papá y Nené 1:2

68e minuut.
Paneque rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Bahr is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Banasik is nu in balbezit. Banasik geeft de bal voor. Muskietorz kopt de bal weg. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz draait met de bal, schiet en ... Armas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - Papá y Nené 1:3

78e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortez. Cortez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 74%, Papá y Nené 26%.
LAP TEAM - Papá y Nené 1:3