Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moya´s FC TEAM MIERDA XD
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Rangel speelt de bal door. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero draait met de bal, schiet en ... Daar is Morejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montoya komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Morejón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft de bal voor. Rios bokst de bal weg.

44e minuut.
Font geeft een hoge lob. Marrero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monzón. Monzón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moya´s FC 57%, TEAM MIERDA XD 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moya´s FC - TEAM MIERDA XD 0:0

55e minuut.
Lam rent richting de bal. Rangel begaat een overtreding. Lam raakt geblesseerd tijdens het duel. Monzón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Font de bal. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque verovert de bal door een tackle van achteren. Paneque geeft een lange en hoge pass. Balmaseda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero haalt uit met een fantastische trap. Morejón kopt de bal weg. Rios bokst de bal weg.

80e minuut.
Sanz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peñalvert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque schiet op doel. Balmaseda bokst de bal weg. García rent richting de bal. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moya´s FC - TEAM MIERDA XD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moya´s FC 48%, TEAM MIERDA XD 52%.
Moya´s FC - TEAM MIERDA XD 0:1