Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Tornado Bayamo
Banda Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman passt de bal met de wreef. Chmielniak is nu in balbezit. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Chmielniak speelt de bal door. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet is nu in balbezit. Loubet draait met de bal, schiet en ... Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Loubet is nu in balbezit. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Aviles de bal. Chmielniak met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - Bayamo 1:0

29e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Lazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft een lange en hoge pass. Loubet maakt een snoekduik en kopt de bal. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrios neemt de hoekschop. Loubet is nu in balbezit. Loubet draait met de bal, schiet en ... Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vélez onderschept slim de pass. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak passt de bal met de wreef. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bell trapt de bal weg van het doel. Roman kopt de bal weg. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet is nu in balbezit. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet rent richting de bal. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - Bayamo 2:0

41e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. Posada probeert naar een medespeler te passen. Roman kopt de bal weg. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abai kopt de bal weg. Daar is Lazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 11%, Bayamo 89%.
FC_Tornado - Bayamo 2:0

49e minuut.
Zayas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal met de wreef. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman is nu in balbezit. Roman probeert naar een medespeler te passen. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ... Posada bokst de bal weg.

61e minuut.
Chmielniak passt de bal in één keer door. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez speelt de bal door. Loubet is nu in balbezit. Loubet schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Cortez rent richting de bal. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een hoge lob. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ... Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - Bayamo 3:0

64e minuut.
Anderton komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Abrahamyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal in één keer door. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Loubet de bal. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Anderton is nu in balbezit. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet is nu in balbezit. Loubet schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - Bayamo 4:0

75e minuut.
Abrahamyan rent richting de bal. Vélez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abrahamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telvi met een snel genomen vrije trap. Barrios geeft een lange en hoge pass. Abrahamyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal met de wreef. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton met een sublieme pass. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton passt de bal zonder na te denken. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Lazo de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal zonder na te denken. Loubet is nu in balbezit. Loubet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 26%, Bayamo 74%.
FC_Tornado - Bayamo 4:0