Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Camaguey-FC TicoFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Iser is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - TicoFC 0:1

11e minuut.
Oliver met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cintra. Cintra krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Parra kopt de bal weg. Klungelig pakt Arévalo de bal. Morgado rent richting de bal. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-Camaguey-FC - TicoFC 1:1

21e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintra met een snelle inworp. Oliver geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Camaguey-FC 58%, TicoFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Camaguey-FC - TicoFC 1:1

50e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Prado kopt de bal weg. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets rent richting de bal. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labra probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Camaguey-FC 56%, TicoFC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Camaguey-FC - TicoFC 1:1