Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TicoFC FC-Camaguey-FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Oliver passt de bal zonder na te denken. Arencibia rent richting de bal. Arencibia passt de bal zonder na te denken. Oliver heeft problemen om de bal te vangen. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Labra onderschept slim de pass. Labra geeft een lange en hoge pass. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Cintra speelt de bal door. Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arencibia rent richting de bal. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago is nu in balbezit. Arévalo rent richting de bal. Diago rent richting de bal. Diago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TicoFC 41%, FC-Camaguey-FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TicoFC - FC-Camaguey-FC 0:0

50e minuut.
Valdivia met een sublieme pass. Charro is nu in balbezit. Charro passt de bal in één keer door. Arencibia rent richting de bal. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - FC-Camaguey-FC 1:0

59e minuut.
Labra passt de bal in één keer door. Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo begaat een overtreding. Arévalo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Arencibia onderschept slim de pass. Palma rent richting de bal. Arencibia onderschept slim de pass. Arencibia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Morgado speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Marrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Prado rent richting de bal. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Labra rent richting de bal. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Oliver de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliver krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Labra rent richting de bal. Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Labra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Charro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Charro kan niet meer verder spelen. Bacot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TicoFC 50%, FC-Camaguey-FC 50%.
TicoFC - FC-Camaguey-FC 1:0