Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papá y Nené FC-Rafa
PANDINGO Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


7e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Lage legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muskietorz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zdolski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC-Rafa 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Zapata de bal. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zapata naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Zdolski speelt de bal door. Lage rent richting de bal. Muskietorz verovert de bal door een tackle van achteren. Muskietorz draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC-Rafa 2:0

14e minuut.
Torriente passt de bal zonder na te denken. Zduński is nu in balbezit. Zduński passt de bal met de wreef. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zduński probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Zdolski rent richting de bal. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC-Rafa 3:0

35e minuut.
Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC-Rafa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 24%, FC-Rafa 76%.
Papá y Nené - FC-Rafa 4:0

48e minuut.
Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een lange en hoge pass. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lazukić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduński geeft een lange en hoge pass. Zdolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo passt de bal in één keer door. Muskietorz met een sublieme pass. Klungelig pakt Zdolski de bal. Zdolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Zdolski rent richting de bal. Zdolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Quintana speelt de bal door. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Zduński met een sublieme pass. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC-Rafa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 16%, FC-Rafa 84%.
Papá y Nené - FC-Rafa 5:0