Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Rafa Papá y Nené
Normal Tactiek PANDINGO
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 29.9
weak Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen solid


23e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Segura rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Almeida met een sublieme pass. Klungelig pakt Campo de bal. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch geeft een hoge lob. Zdolski rent richting de bal. Zdolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zapata rent richting de bal. Koch-Hansen onderschept slim de pass. Koch-Hansen geeft een lange en hoge pass. Zdolski springt en kopt de bal. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - Papá y Nené 0:1

33e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Segura de bal. Koch-Hansen is nu in balbezit. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski geeft een hoge lob. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski passt de bal in één keer door. Koch-Hansen is nu in balbezit. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 84%, Papá y Nené 16%.
FC-Rafa - Papá y Nené 0:1

66e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Lage heeft problemen om de bal te vangen. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - Papá y Nené 0:2

70e minuut.
Amandio met een snelle inworp. Quintana rent richting de bal. Darcourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Zdolski is nu in balbezit. Koch-Hansen rent richting de bal. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Cortez begaat een overtreding. Cortez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Segura heeft problemen om de bal te vangen. Koch-Hansen speelt de bal door. Quintana rent richting de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een hoge lob. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Zdolski rent richting de bal. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Koch-Hansen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - Papá y Nené 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 69%, Papá y Nené 31%.
FC-Rafa - Papá y Nené 0:3