Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM MIERDA XD FC-Camaguey-FC
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


22e minuut.
Monzón passt de bal zonder na te denken. Paneque is nu in balbezit. Met opzet legt Prado zijn tegenspeler op de grond. Prado krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rofes rent richting de bal. Rofes geeft een hoge lob. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lam rent richting de bal. Lam geeft een hoge lob. Iznaga bokst de bal weg. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM MIERDA XD - FC-Camaguey-FC 1:0

37e minuut.
Busquets met een snelle inworp. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parra neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM MIERDA XD - FC-Camaguey-FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM MIERDA XD 37%, FC-Camaguey-FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM MIERDA XD - FC-Camaguey-FC 1:1

85e minuut.
Rofes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado is nu in balbezit. Met opzet legt Villa zijn tegenspeler op de grond. Villa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado probeert naar een medespeler te passen. Morffi probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Iznaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM MIERDA XD 34%, FC-Camaguey-FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM MIERDA XD - FC-Camaguey-FC 1:1