Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Camaguey-FC FC_Tornado
Normal Tactiek Tactica Inicial
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Iznaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:1

4e minuut.
Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan met een sublieme pass. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met de inworp. Chmielniak met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman met de inworp. Barrios geeft de bal voor. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:3

9e minuut.
Izanyan onderschept slim de pass. Lorenzo rent richting de bal. Izanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palma heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Barrios rent richting de bal. Chmielniak met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Iznaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Barrios kopt de bal weg. Iznaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:4

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iznaga niet meer kan verder spelen. Valdivia komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Chmielniak speelt de bal door. Barrios met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:5

15e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Filardi is nu in balbezit. Filardi passt de bal in één keer door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak passt de bal in één keer door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:6

23e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal zonder na te denken. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Valdivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:7

28e minuut.
Roman geeft een lange en hoge pass. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Valdivia trapt de bal weg van het doel. Filardi kopt de bal weg. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak rent richting de bal. Jaworski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:8

35e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Filardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardi passt de bal zonder na te denken. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:9

38e minuut.
Matev verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal met de wreef. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Camaguey-FC 88%, FC_Tornado 12%.
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:9

51e minuut.
Prado is nu in balbezit. Izanyan onderschept slim de pass. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak geeft de bal voor. Matev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:10

53e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Daar is Filardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matev is nu in balbezit. Filardi rent richting de bal. Filardi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:11

55e minuut.
Inworp. Revnic met de inworp. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:12

56e minuut.
Inworp. Filardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matev rent richting de bal. Chmielniak geeft de bal voor. Jaworski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:13

57e minuut.
Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardi probeert naar een medespeler te passen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:14

64e minuut.
Wacławik kopt de bal weg. Matev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Chacón krijgt een gele kaart. Matev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Izanyan kopt de bal weg. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Filardi de bal. Filardi geeft de bal voor. Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Valdivia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:15

72e minuut.
Doeltrap. Valdivia trapt de bal weg van het doel. Águila kan de bal niet met de borst controleren. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. May met een sublieme pass. Klungelig pakt Prado de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios geeft een hoge lob. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Filardi is nu in balbezit. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardi geeft een lange en hoge pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:16

88e minuut.
Filardi met een snelle inworp. Labra rent richting de bal. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Camaguey-FC 85%, FC_Tornado 15%.
FC-Camaguey-FC - FC_Tornado 0:16