Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papá y Nené FC_Tornado
PANDINGO Tactiek Tactica Inicial
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 2
35 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten good
poor Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Telvi heeft problemen om de bal te vangen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telvi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Quintana passt de bal met de wreef. Lazukić is nu in balbezit. Lazukić passt de bal met de wreef. Zdolski heeft problemen om de bal te vangen. Zdolski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Sĩ bokst de bal weg.

22e minuut.
Chmielniak geeft een hoge lob. Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC_Tornado 0:1

26e minuut.
Aarma is nu in balbezit. Aarma geeft een hoge lob. Inworp. Otero met een snelle inworp. Barrios geeft de bal voor. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Otero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski is nu in balbezit. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Barrios rent richting de bal. Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Zduński speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 45%, FC_Tornado 55%.
Papá y Nené - FC_Tornado 0:1

50e minuut.
Koch-Hansen is nu in balbezit. Roman is nu in balbezit. Koch-Hansen onderschept slim de pass. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sĩ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barrios passt de bal in één keer door. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gerardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Chmielniak passt de bal in één keer door. Banasik probeert de bal met de borst te controleren. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papá y Nené - FC_Tornado 0:2

69e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papá y Nené 52%, FC_Tornado 48%.
Papá y Nené - FC_Tornado 0:2