Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moya´s FC LAP TEAM
Normal Tactiek LAP
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Bahr met een sublieme pass. Baños is nu in balbezit. Sanz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanz krijgt een gele kaart. Baños is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baños legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Moya´s FC - LAP TEAM 0:1

21e minuut.
Tussen geeft een hoge lob. Paz probeert de bal met de borst te controleren. Paz passt de bal met de wreef. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balmaseda met een harde bal richting middenveld. Bahr kopt de bal weg. Mirabal heeft problemen om de bal te vangen. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marrero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montoya komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rangel probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal is nu in balbezit. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baños rent richting de bal. Baños speelt de bal door. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moya´s FC - LAP TEAM 0:2

42e minuut.
Sanz rent richting de bal. Sanz geeft een hoge lob. Mirabal kopt de bal weg. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moya´s FC 61%, LAP TEAM 39%.
Moya´s FC - LAP TEAM 0:2

51e minuut.
Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Bahr rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya draait met de bal, schiet en ... Armas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moya´s FC - LAP TEAM 1:2

65e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Mirabal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fonseca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fonseca kan niet meer verder spelen. Morgado komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vidal rent richting de bal. Medina is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moya´s FC 56%, LAP TEAM 44%.
Moya´s FC - LAP TEAM 1:2