Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM Bayamo
LAP Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper rent richting de bal. Cooper speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Vélez rent richting de bal. Bahr onderschept slim de pass. Bahr passt de bal zonder na te denken. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Paneque onderschept slim de pass. Baños speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Posada met een harde bal richting middenveld. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aviles probeert naar een medespeler te passen. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vélez passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Baños ... Strafschop! Baños krijgt een gele kaart. Lee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vélez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Armas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vélez rent richting de bal. Vélez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Armas trapt de bal weg. Paneque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bell. Bell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 39%, Bayamo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAP TEAM - Bayamo 0:0

53e minuut.
Lazo geeft een lange en hoge pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Klungelig pakt Bartumeo de bal. Bartumeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Posada trapt de bal weg van het doel. Paz kopt de bal weg. Baños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lara geeft de bal voor. Cooper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidal. Vidal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 33%, Bayamo 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAP TEAM - Bayamo 0:0